Donderdag, 26 Mei 2022 aanvang 18:30 uur
Affiche_mei.jpg

 
Landgoed Ulvenhart

Heistraat 16
4858 RL Ulvenhout

Tel.: 076 – 561 60 89 M: 06 – 300 54 267

 http://www.ulvenhart.nl 
Volop Parkeerruimte

5b7ff51c6c2665.56669620

 

  
Ulvenhart DinerConcerten
 
Exclusief diner en concert: iedere laatste donderdag van de maand
 
Landgoed Ulvenhart, Ulvenhout

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici.
Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo's!
Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld! 
Ulvenhout dinerconcert 2Programma
18.30  Ontvangst en aperitief

18.45  Aanvang diner met amuses
19.00  1e optreden en voorgerecht
20.00  2e optreden en hoofdgerecht
21.00  3e optreden en dessert
21.45  Café complet en toegift 


Bart Welten, gastheer      

Kosten         
€ 69,50 p.p. incl. entree, aperitief, concert, diner, wijnarrangement en café complet.

Laatste donderdag van de maand
Reserveren:

Datum en aantal personen:

E-Mail:   info@ulvenhart.nl 

-------------------------------------------------------~-------------------------------------------------

Dimitar Ivanov Dimitrov komt uit Bulgarije en begon op 2-jarige leeftijd accordeon en 5-jarige leeftijd piano te spelen. Als student aan de Nationale Muziekschool (Sofia, Bulgarije) won hij al prijzen bij diverse piano-concoursen.

Na de afsluiting van zijn middelbare muziekopleiding ging Dimitrov in 2006 naar het Prins Claus Conservatorium in Groningen.

In 2007 won hij de 'Harten Aas Trofee' in Groningen en bij het Prinses Christina Concours 2007 won Dimitar een eerste prijs. De jury: 'een jonge leeuw op de piano in de traditie van de grote Russische pianisten uit het verleden'.

Andere prijzen: Grachtenfestival Conservatorium Concours 2007 met de hoofdprijs van de jury en podiumprijs voor jonge musici. Verder de grote prijs van het 'Maria Yudina Internationale Concours' in St. Petersburg 2008. En de eerste prijs bij de 'LISMA Foundation International Piano Competition' in New York.

Als solist maakte hij een tournee met het Noord Nederlands Orkest en Tchaikovsky’s eerste pianoconcert. Hij soleerde tijdens het 'Grachtenfestival aan de Maas' in Thorn. Ook behaalde hij in 2009 de eerste Prijs in de Finale van 'Koffie bij de piano' in 's Hertogenbosch en de hoogste beoordeling ooit in deze populaire concertreeks.

Na zijn Bachelor aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen ging Dimitar op uitnodiging van Jan Wijn, aan het conservatorium van Amsterdam studeren.

Elvire Dimitar

Dimitar was een van de 24 deelnemers aan het prestigieuze Liszt Piano Concours in Utrecht. Ook ontving hij een Huygens-beurs. Dimitar volgde zeer veel masterclasses en is inmiddels een gewaardeerd pianist op vele podia.

Elvire Boelee (1989)

Elvire Boelee begon met het bespelen van de piano toen ze 6 jaar was. Ze kreeg eerst les van de Amerikaanse pianist Anne Marie Mott en hierna van de Russische pianiste Tamara Boiko.

In 2001 deed Elvire mee aan het Haydn Muziek Festival en werd finaliste.

In 2004 deed ze mee aan het Prinses Christina Concours, waar ze werd beloond met een eervolle vermelding.

In 2008 werd Elvire toegelaten tot de vooropleiding aan het Prins Claus conservatorium. Tegelijkertijd studeerde ze ook Kunst Cultuur en Media aan de Rijksuniversiteit van Groningen.

 In 2009 werd Elvire toegelaten tot het eerste jaar bij pianist Bart van de Roer en besloot ze zich volledig op haar conservatoriumstudie te richten.

In 2011 deed Elvire mee aan het muziek festival Music Without Borders aan de Gould Academy in Maine, Amerika. Ze volgde hier dagelijks intensieve masterclasses van Tamara Poddubnaya. Ook gaf ze meerdere solo recitals in Maine.

In 2012 speelde Elvire haar eerste piano concerto met orkest. Rhapsody in Blue van Gershwin met harmonie 67 onder leiding van Floris de Wever, uit Groningen. Ze speelde in dezelfde maand ook meteen haar tweede pianoconcerto, Beethovens 3e pianoconcerto met symfoniekorkest Bragi, onder leiding van Pieter van der Wulp, uit Groningen.

In 2014 is Elvire cum laude afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen.

Ze volgde masterclasses bij o.a. Paul Komen, Tamara Poddubnaya, Eelko Moolenaar, Vladimir Tropp, Igor Roma, Daniel Wayenberg en Théodore Paraschivesco.